Arhivă

La un punct de … retrogradare

FC CAransebes Poli Timisoara (30)Gugulanii au pierdut chiar în deschiderea Rugii de la Oraș în fața orădeniilor de la FC Bihor, cu 1-2, nereușind să facă o supriză de mult așteptată propriilor spectatori.
Meciu n-a fost dominat de FC Bihor, chiar dacă oaspeții au înscris primii, la pauză intrându-se chiar cu scorul de 0-1. Au revenit în partida secundă, însă au înscris și gazdele și oaspeții, așa că FC Caransebeș a trebuit să mai cedeze trei puncte, care le erau atât de necesare în lupta pentru evitarea retrogradării.
FC Bihor Oradea s-a apropiat la numai un punct de Caransebeș, așa că gugulanii sunt la numai un punct de retrogradare și următorul meci îl are chiar la Oradea, cu FC Bihor.
Dacă va pierde și meciul din deplasare, gugulanii vor fi surclasați de orădeni și vor risca tot mai mult să retrogradeze și să joace sezonul următor în liga a treia deși, cu această echipă pe care o are, este tot mai greu de crezut că vor retrograda, iar cele două înfrângeri din ultima vreme sunt mai degrabă rezultatul lipsei de omogenizare a echipei și a unui timp necesar de integrare a jucătorilor.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts