După un destul de lung circ prin presă și chiar prin ședințele Consiliului Județean, cu comunicate și declarații ce păreau irefutabile, am reușit să-l văd, din nou, pe Sorin Frunzăverde bătut cu propriile vorbe!

reabilitare asfaltare si reparatii capitale DJ Baile Herculane (23)Șeful Consiliulu Județean Caraș-Severin, între 2 campanii electorale, se străduia să-l anihileze serios pe primarul stațiunii Băile Herculane, Nicușor Vasilescu, după ce acesta ceruse în administrarea primăriei DJ 608 D, cel de la intrarea în stațiune, pe motiv că este extrem de deteriorat, iar Consiliul Județean susținea că nu are bani de reparații capitale. Frunzăverde și Ghiorghioni se chinuiau să insinueze că Guvernul nu va da banii, ci că doar miniștrii îl păcălesc pe Vasilescu. Ei spuneau că e prostie să crezi că se vor da acei bani, dar că oricum Consiliul Județean Caraș-Severin va plomba drumul, cu puținii bani care îi are. Ceea ce a și făcut, peticind cu falimentara ”Staicons” acel drum județean. La câteva zile distanță Guvernul a început să reabiliteze capital acest drum care acum, deși nu este finalizat, arată totuși decent.

Pentru prima dată i-am auzit pe locuitorii din stațiune mulțumiți de acel drum ba, chiar, unii mai ziceau că-i artă primarului toate nereușitele pentru această reușită importantă!

Isteț – fost coleg de partid cu Traian Băsescu – Nicușor Vasilescu, edilul din Băile Herculane, a ieșit și a pus pe marginea drumului o pancartă pe care a scris că lucrarea este realizată de primăriei, cu bani de la Guvern.

Nuș`de ce da placa cu pricina bate nu două ci douăzeci de conferințe de presă ale lui Ghiorghioni și sutele de răutăți zise din birourile Consiliului Județean!

Deși… parcă pe Sorin Frunzăverde încă l-aș auzi zicând: ”Eppur si muove!”…

 

Comments

Leave a reply