CEZCEZ continua acțiunile de sprijin dedicate comunităților locale afectate de inundații, îndreptându-și atenția, de această dată, către aceia care au salvat vieți, Inspectoratele pentru Situații de Urgență din județele Dolj, Gorj, Argeș, Vâlcea, Olt, Teleorman, Mehedinți și Caras Severin.

Implicarea Grupului CEZ în România în stabilizarea situației din comunitățile afectate de inundații și viituri de la sfârșitul lunii iulie a fost promptă și susținută, constând în expertiză și sprijin pentru alimentarea cu energie în regim de urgență a tuturor locuințelor afectate, inclusiv racordarea locuințelor modulare din 4 județe create la inițiativa autorităților locale pentru persoanele sinistrate, suportarea de companie a tuturor costurilor aferente racordărilor de locuințe noi, donarea a 17 tone de apa îmbuteliată și intervenția personalului specializat în securizarea electrică a locurilor de consum pentru prevenirea accidentelor și a pericolului de electrocutare.

CEZ nu i-a uitat, însă, nici pe adevărații eroi ai acestor momente de dezastru, personalul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, care au intervenit pentru siguranța populației, în pofida tuturor provocărilor. De aceea, atenția noastră s-a îndreptat către ei și ne-am propus să le oferim materialele și echipamentele necesare pentru a-și putea derula activitatea în cele mai bune condiții în beneficiul nostru, al tuturor.

Grupul CEZ în România și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au încheiat un parteneriat strategic în baza căruia Inspectoratele pentru Situații de Urgență din Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea sunt dotate cu materiale și echipamente performanțe în valoare de 80.000 de euro care facilitează intervenția rapidă în situații de urgență sprijinul CEZ. Dotările au fost livrate la sediile ISU din fiecare județ și sunt deja folosite în beneficiul comunității.

‘Natură e un adversar dificil și imprevizibil, atunci când vine vorba de astfel de dezastre. E greu să luptăm singuri împotriva lor, de aceea solidaritatea și implicarea sunt obligatorii dacă vrem să reușim. Suntem mândri să putem face parte din echipa celor care aduc speranța în sufletele celor afectați de inundații, alături de eroi precum angajații ISU, iar pentru asta am pus în joc oamenii, expertiză și fondurile necesare. Dincolo de filosofia noastră de a fi un partener de încredere al comunității locale, sunt convins că prietenul la nevoie se cunoaște’ a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Țara și Președinte al Directoratului CEZ România.

Leave a reply