Arhivă

A lăsat Trezoreria din Oravița fără bani

bani2Dosar pentru delapidare

 În cursul zilei de 13 ianuarie a.c., Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată de către o angajată a Direcţiei Generale de Finanţe Publice Caraş-Severin cu privire la faptul că din trezoreria Oraviţa lipseşte suma de aproximativ 51000 lei, pe care casierul nu o poate justifica.

Din investigaţiile efectuate s-a constatat că C.I., în vârstă de 43 de ani, în calitate de casier, ar fi sustras bani în mod repetat în perioada august 2014 – ianuarie 2015. Pentru a acoperi lipsurile, înainte de fiecare verificare bărbatul ar fi împrumutat bani de la diverse persoane pentru a acoperi minusurile, însă ulterior controlului retrăgea banii.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Se pare că omul, Chisăliță Ion Alfredo, avea mari probleme cu banii, acesta împrumutând bani și de la Bej Găluți Alexandru, care nu și-a mai recuperat banii și a fost nevoit să deschidă proces de executare silitiă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts