migranti frontieraPoliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, în cooperare cu lucrătorii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langă Judecătoria Moldova-Nouă, au declanşat o acţiune specifică pentru depistarea unor persoane care desfăşoară activităţi de contrabandă.

 

În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, poliţişti de frontieră de pe raza judeţului Caraş-Severin, sprijiniţi de lucrători din cadrul ITPF Timişoara şi sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, execută 25 de percheziţii domiciliare pe raza a 5 localităţi din judeţul Caraş-Severin: Zlatiţa, Socol, Pârneaura, Câmpia, Belobreşca.

Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi al Serviciului Român de Informaţii.

Totodată, se vor pune în executare 18 mandate de aducere pentru suspecţi de săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Procurorii de la Parchetul de pe langă Judecătoria Moldova Nouă vor proceda la audierea persoanelor suspecte, urmând ca faţă de suspecti să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor.

La această activitate participă un număr de aproximativ 100 de poliţişti de frontieră.

Leave a reply