Home / Banat / Premierul numește un consilier onorific pentru comunicare externă

Premierul numește un consilier onorific pentru comunicare externă

Victor Ponta il lanseaza pe Mihai Stepanescu la resit (3)Premierul României, Victor Ponta, l-a numit, marți, pe analistul Radu Magdin, consilier onorific în materie de comunicare externă. Consilierul se va ocupa de strategia de comunicare externă a premierului, cu accent pe poziționarea României în media europeană și internațională.

„Imaginea României, și a activității guvernamentale, sunt priorități pentru noi în perioada următoare, fiind important ca reformele aflate în curs să contribuie și la schimbarea percepției cu privire la țara noastră. Ne dorim o comunicare reînnoită cu media internațională și o creștere a profilului României la Bruxelles, Washington și în alte capitale europene sau globale”, a declarat Premierul Victor Ponta.

„Mă onorează oferta de a lucra pentru imaginea externă a țării și a Guvernului, fiind interesat de o cât mai bună reflectare a României și a reușitelor guvernării în media internațională. România are nevoie de un PR de țară mult mai bun, este o chestiune de interes național, dincolo de sfera politică”, a afirmat Radu Magdin.

Radu Magdin are 33 de ani, este analist și consultant, CEO al Smartlink Communications, din 2012. A lucrat în Romania la Ministerul de Externe (2004-2005) și la Agerpres (2006-2007); apoi la Bruxelles la Parlamentul European (2007-2010), pentru rețeaua media EurActiv (2010-2011), respectiv pentru Google (2011-2012). Este pasionat de comunicarea politică, face parte din Grupul Liderilor Emergenți NATO (2014) și a fost ales în topul Forbes România al trendsetter-ilor pe anul în curs.

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns