Home / Banat / Ia Statul la întrebări, primele două luni. Cine e mai transparent, cine e mai prompt, topul rușinii

Ia Statul la întrebări, primele două luni. Cine e mai transparent, cine e mai prompt, topul rușinii

Un proiect extrem de interesant al Aliantei pentru o Românie Curată și cu rezultate importante după numai două luni de existență a aplicației ”Ia Statul la Întrebări”.

Aplicația ”Ia Statul la întrebări” a fost lansată de Alianța pentru România Curată pe 16 septembrie. Prin intermediul aplicației au fost trimise peste 3.800 de întrebări diferitelor autorități și instituții publice și au fost primite peste 550 de răspunsuri (o parte din întrebări se află încă în termenul legal de 30 de zile, prevăzut de Legea 544/2001).

Mai jos puteți găsi diferiți indicatori ai gradului de transparență a instituțiilor publice și a promtitudinii lor în raport cu cetățenii, pe baza răspunsurilor (sau a lipsei de răspuns) la întrebările și solicitările făcute în primele două luni ale aplicației ”Ia Statul la întrebări”.

transparenta 1transparenta 2transparenta 3transparenta 4transparenta 5transparenta 6transparenta 7transparenta 8transparenta 9transparenta 10transparenta 11transparenta 12transparenta 13transparenta 14transparenta 15transparenta 16transparenta 17transparenta 18transparenta 19

About cristian.frant

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns