Home / Caraş-Severin / Le-au sărit în ochi polițiștilor locali

Le-au sărit în ochi polițiștilor locali

autoturisme scoase la vanzare pe domeniul public (1)Primăria Reșița comunică faptul că mai multe autoturisme au fost identificate expuse spre vânzare pe domeniul public: ”Lucrătorii Poliţiei Locale Reşiţa au efectuat noi verificări, în această săptămână, în vederea identificării autovehiculelor expuse, în mod ilegal, la vânzare pe domeniul public. Au fost depistate 5 autovehicule, expuse la vânzare, în parcările publice de pe Bd. A.I.Cuza şi str. Molizilor. Acestea ocupau câte un loc de parcare dintr-o zonă foarte circulată şi aglomerată, drept urmare, lucrători ai Biroului de Siguranţă Rutieră au dispus măsuri legale. Menţionăm faptul că toate autovehiculele depistate sunt înmatriculate, existând şi indicii clare potrivit cărora proprietarii/deţinătorii legali intenţionează să le comercializeze. După dispunerea măsurilor, două dintre autovehiculele ce intrau sub incidenţa Hotărârii de Consiliul Local nr. 78/2009, au fost ridicate. Pe această cale, recomandăm proprietarilor/deţinătorilor legali de autovehicule să respecte prevederile legale în vigoare,  în caz contrar, riscă sancţiuni cuprinse între 1000 – 2500 lei”.

După ce am văzut fotografiile am și înțeles cum de le-au sărit în ochi polițiștilor locali acestea: aveau anunțuri de 2 metri. Că așa, scoase la vânzare mai sunt câteva zeci, nevăzute de oamenii cu chipiu, dar promitem noi, jurnaliștii de la Știri din Banat să-i ajutăm să le vadă.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Reșița este interzisă expunerea la vânzare a autoturismelor pe domeniul public al Municipiului Reșița, pentru vânzare existând piața de mașini de la bucla Bârzavei.

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns