Home / BĂILE HERCULANE / Micuții rosso-neri au dat de puterile lui Hercules

Micuții rosso-neri au dat de puterile lui Hercules

csm metalul resita junioriCSM Scolar Resita grupa 2006- vicecampioană la Trofeul „Hercules” Herculane-Mehadia

 

La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat la Baile Herculane turneul „HERCULES” la fotbal pentru juniorii nascuti in anii 2004, 2005, 2006 si 2007. Competitia a fost organizata de catre CS Luceafarul Drobeta Turnu Severin, cu implicarea AJF Caras Severin, AJF Mehedinti si primariile din Băile Herculane (primar Nicusor Vasilescu) şi Mehadia (primar Iancu Panduru). La competitie au participat peste 500 de copii impartiti pe turneee specifice palierului lor de varsta.

La grupa de copii 2006 au fost inscrise 8 echipe, printre care si CSM Scolar Resita antrenata de domnii profesori Bercsenyi Cristian si Carol Gurgu. Micii fotbalisti au invins in grupe pe Luceafarul Drobeta Turnu Severin cu scorul de 5-0, pe Dinamyc Craiova cu scorul de 11-1, pe CSS Craiova cu scorul de 7-0, calificandu-se in finala, unde au pierdut in fata celor de la Pandurii Targu Jiu.

Lotul prezent la Herculane a fost format din: Darko Siminiceanu – David Dancea, Raul Ionică, Mario Chiratc, Mario Bălă, Iannis Doană şi Silvian Gherghe.

La grupa de copii 2007 au fost de asemenea 8 echipe inscrise, CSM Scolar Resita antrenata de aceeasi domni profesori Cristian Bercsenyi şi Carol Gurgu au obtinut un meritat loc IV, dupa ce au pierdut finala mica in compania celor de la Dynamic Craiova. Cei mai mici fotbalisti au invins pe cei de la Viitorul 2013 cu scorul de 1-0 si au obtinut un rezultat de egalitate cu Luceafarul I Drobeta Turnu Severin. Lotul prezent la Herculane a fost format din: Rares Osain – Paul Nitulescu, Alex Tarla, Darius Şandru, Marco Lazarovici, Bogdan Constantin, Mario Pitică.

Echipele reşitene au obţinut si premiile speciale, dovedind că au cei mai buni portari din campionatele specifice grupei de 2004 si 2006.  Emanuel Dinculeasa (grupa de 2004 la CSM Metalul Resita – antrenor Roco Sandu) şi Darko Siminiceanu (grupa de 2006 de la CSM Scolar Resita) au fost declarati cei mai buni portari ai turneului.

AJF Caras Severin s-a constituit partener al competitiei şi a asigurat sprijin logistic şi uman. Arbitrajul competitiei  a fost asigurat de catre AJF Caras-Severin, pe baza de voluntariat, asigurat de catre: prof. MarinVărzan, Mihai Lungocea, Remus Orleanu, Cristi Priseceanu şi Simion Jurescu (toti din Caransebes)

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns