Licitație publică pentru închirierea a peste 1200 de spații și terenuri

trenMarți, 28 octombrie 2014, se desfășoară a patra etapă a sesiunii de închiriere spații și terenuri din proprietatea privată a companiei, program inclus în proiectul imobiliar demarat de CNCF CFR SA în vederea dezvoltării activității comerciale.

Sucursalele regionale de cale ferată București, Craiova, Timișoara, Brașov, Cluj, Iași, Galați și Constanța organizează marți, 28 octombrie 2014, licitații publice cu strigare pentru închirierea a peste 1.200 de spații și terenuri cu o suprafață totală de 438.702,33 mp, unde agenții economici pot demara sau dezvolta activități comerciale.

Spațiile comerciale scoase de CFR SA pe piața imobiliară au o suprafață totală de 52.400,09 mp, iar terenurile — 386.302,24 mp — și se adresează tuturor categoriilor de agenți economici, atât celor care încă nu s-au alăturat acestui proiect, cât și celor care intenționează să-și extindă activitățile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau național.

Locațiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, și pot fi închiriate și de micii întreprinzători care analizează intrarea și dezvoltarea unei activități comerciale pe piața locală. În primele trei etape, 103 locații (51 de spații comerciale și 52 de terenuri), în suprafață totală de 34.873 mp, au fost deja închiriate.

Dezvoltatorii și reprezentanții marilor brand-uri care doresc să intre și pe piața de retailer locală sunt așteptați să participe la cele 8 licitații deschise, marți 28 octombrie 2014, începând cu ora 09.00, la sediile regionale de cale ferată: București, Craiova, Timișoara, Brașov, Cluj, Iași, Galați și Constanța, pentru închirierea a celor peste 1200 de locații (spații și terenuri), în suprafață totală de 438.702,33 mp, din proprietatea privată a companiei. Sunt disponibile spații pe terasa gării din Băile Herculane, la Caransebeș, Reșița Sud și Reșița Nord, dar și în Timișoara și Arad.

Compania Națională de Căi Ferate ‘CFR’ SA — companie care administrează infrastructura feroviară publică — desfășoară o activitate de interes public și contribuie la libera circulație a persoanelor, mărfurilor și a bunurilor în interiorul țării și peste graniță, în condiții ecologice, eficiente și de siguranță.

LISTA COMPLETĂ A SPAȚIILOR DE ÎNCHIRIAT DIN VESTUL ȚĂRII AICI

Leave a reply