Piesa de teatru ”Fă-mi loc!” de Anthony Michineau
JOI: 16.10.2014
Regia: Radu Beligan, Distributie: Marius Manole, Medeea Marinescu, Medeea Marinescu și Marius Manole fac teatru la puterea a patra!
Cea mai îndrăgită actriță de film se întâlnește în sfârșit cu cel mai „pe val” actor de teatru într-o comedie a cărei producții este semnată de „Asociația INSPIRA”.

„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existentă. Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simțim mai mult ca oricând să fim înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat.

Hazardul îi aduce pe Manuel si Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate „scântei”. Însă amandoi caută să înțeleagă și să SE înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate.
„Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice convenientă socială.

Durata: 1h 30 Preț bilet: 50 lei sala
40 balcon

PS. pentru elevi, studenti si pensionari se asigura locuri cu reducere la balcon, respectiv 25 lei/bilet.

BILETELE SUNT DEJA PUSE IN VANZARE LA SECRETARIATUL CASEI DE CULTURA A SINDICATELOR, PARTER CAM 51.

Leave a reply