bataie benzinarie domasneaGuvernul a adoptat în ședința de ieri o hotărâre privind realocarea pe anul 2014 a sumei prevăzute ca justă despăgubire pentru imobilele aflate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 825/2013 pentru completarea Hotărârii Guvernului nr. 239/2008 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar al lucrării „Reabilitare DN 6         Drobeta-Turnu Severin-Lugoj, între km 358 + 000 şi km 495 + 800” din cadrul obiectivului de investiție ”Varianta de ocolire Domașnea”

Prin actul normativ adoptat se realocă suma de 14 mii lei în vederea achitării despăgubirilor persoanelor fizice sau juridice de pe teritoriul localității Domașnea, care nu au fost încă despăgubite.

Am încercat să luăm legătura cu primarul, viceprimarul și secretarul comunei, pentru a afla dacă edilii din conducerea Primăriei Domașnea au trecut cumva la PSD, însă, am constatat, că nici măcar la telefonul fix al Primăriei Domașnea nu răspunde nimeni. E campanie electorală doar…

Leave a reply