Picture 506Etapa următoare, etapă intermediară, miercuri 15 octombrie cu începere de la ora 15:00 se dispută meciurile:
CS FC Olimpia 2010 Satu Mare – CS FC Bihor Oradea
Stadion: ,,Olimpia’’ din Satu Mare are o brigadă de arbitri cu Chioran Marius Nechita din Cluj-Napoca la centru, ajutat de Bârjac Gabriel din Zalău şi Lucaci Cristian Nicolae din Baia Mare, la cele două linii, rezervă fiind Demian Valeriu Ciprian din Zalău. Observatori ai partidei, Muresan Ion din Timişoara şi Dan Costin din Zalău.
ACS FC Olt Slatina – CS Metalul Reşiţa
Stadion ,,1 mai’’ din Slatina, este condus la centru de Omuţ Marius din Oradea, ajutat de la margini de Popescu Vasile Dan din Buzău şi Vişan Florin Alexandru din Galaţi, arbitru de rezervă fiind Demetrescu Iuliana Elena din Râmnicu Vâlcea. Observatori pentru această partidă, Ion Fevronia din Craiova şi Marcu Traian din Sibiu
CS Unirea Târlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea
Stadion ,,Târlungeni’’ din Braşov, are la centru pe Voina Dorin Petru din Reşiţa ajutat de la tuşe de Simonis Andrei din Bucureşti şi de Cîmpeanu Petrică Ionut din Cluj Napoca, arbitru de rezervă fiind Antonie Sorin Andrei din Bucureşti. Observatori, Cristea Ion din Bucureşti şi Totan Mihnea Marsilian din Bucureşti
CS FC Caransebeş – CS Mioveni
Stadion ,,Municipal’’, o partidă condusă de la centru de Fesnic Horatiu Mircea din Cluj-Napoca, ajutat de la margini de Bălan Marius din Dej şi de Timar Ovidiu din Marghita. Arbitru de rezervă, Roşu Flavius Alin din Timişoara. Observatori, din Sibiu, Aron Huzu şi Mierea Florin din Timişoara.
AFC Fortuna Poiana Câmpina – ACS Poli Timişoara
Stadion ,,Poiana’’ din Câmpina, are o brigadă de arbitri cu Miron Florin din Bucureşti, ajutat de la cele două margini de Tunyogi Ferencz din Zalău şi de Despa Radu din Baia Mare. Rezervă de arbitru pentru această partidă, Filip Alexandru din Târgovişte. Observatori, Bratu Vasile din Slobozia şi Rusen Marin din Bucureşti.
Echipa CS Şoimii Pâncota stă în această etapă.

Clasamentul înaintea acestei etape arată astfel:
1 CS Metalul Reșița 17p
2 ACS Poli Timişoara 12p
3 AFC Fortuna Poiana Campina 11p
4 CS Mioveni 11p
5 CS Unirea Târlungeni 10p
6 CSM Râmnicu Vâlcea 8p
7 CS Şoimii Pâncota 6p
8 CS FC Caransebeş 6p
9 CS FC Olimpia 2010 Satu Mare 4p
10 ACS FC Olt Slatina 4p
11 CS FC Bihor Oradea 3p
Dan-Alioşa Ulici

Leave a reply