Arhivă

HC Adrian Petrea, numără din trei în trei. Dacă aşa ştie…

A.Petrea 1După ce în etapa trecută, echipa HC Adrian Petrea, a reuşit o importantă victorie în ,,Derby’’ împotriva celor de la HC Sibiu, (36-20), jucătorii din Reşiţa au făcut deplasarea la Baia Mare, unde miercuri 15 octombrie 2014, au întâlnit formaţia gazdă, Academia de Handbal Minaur Baia Mare. Un meci contând pentru etapa a VI-a, o partidă în care a câştigat experienţa, aşa cum susţin cei care au văzut această partidă, un meci în care puştii din Academia băimăreană nu s-au dat la o parte ci au jucat. Că n-au putut mai mult, că experimentaţii jucători ai profesorului Adrian Petrea, arată că nu le place în divizia secundă, asta e altă poveste. Rezultat final Academia de Handbal Minaur Baia Mare – HC Adrian Petrea 22-34, rezultat cu care formaţia reşiţeană acumulează maximum de puncte, 18, şi-şi păstrează poziţia I în clasament.
Lotul de la Baia Mare al formaţiei HC Adrian Petrea:
Andy Sămînță, Cristian Ionescu – Răzvan Daia , Marius Bahan , Cristian Lela , Ilie Vaidasigan , Mihai Rohozneanu , Sebastian Pârvan , Adrian Petrea , Marius Drăgănescu, Marian Crăciun, Robert Rugaci, Zsolt Steiner.
Etapa următoare, 19 octombrie 2014, de la ora 15:00 echipa reşiţeană v-a juca pe teren propriu în Sala Polivalentă în compania celor de la Potaissa Turda.
CS HC Adrian Petrea Reșița – AHC Potaissa Turda un meci în care şi de această dată sunt aşteptaţi la sală susţinătorii formaţiei HC Adrian Petrea.
Felicitări băieţilor de la HC Adrian Petrea, felicitări tinerilor de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare.

Foto: Marian Blănaru
Dan-Alioşa Ulici

1 comment
Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts