Home / BĂILE HERCULANE / Trafic îngreuiat pe DN 6 în zona Topleț

Trafic îngreuiat pe DN 6 în zona Topleț

lucrari repartii drum (1)Deplasarea autovehiculelor pe drumul naţional DN 6, între Orşova (judeţul Mehedinţi) şi Topleţ (judeţul Caraş-Severin) se desfăşoară cu restricţii din cauza blocării, marţi, a jumătate de cale în perimetrul kilometrului 367+900.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES că un autotren a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o furgonetă care circula regulamentar din sens opus.

„În accident conducătorii auto au decedat, iar alte două persoane au fost rănite. Trupurile acestora au fost scoase din cele două autovehicule de un echipaj al Serviciului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi. Medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi au încercat să resusciteze cele două persoane, fără însă vreun rezultat”, a precizat Lohon.

Potrivit sursei citate, traficul rutier va reveni la normal imediat ce autovehiculele vor fi îndepărtate din zona afectată, care este semnalizată corespunzător şi monitorizată de poliţiştii rutierişti.

 

About cristian.frant

Check Also

FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița 25 – 26 septembrie 2021

Aflat la prima ediție, FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița– implementează ideea regenerării urbane …

Lasă un răspuns