Home / Arad / Debut cu victorie acasă, ,,Universitatea’’ Reşiţa – CS Universitatea Politehnica Timişoara 27-18 (13-9) GALERIE FOTO

Debut cu victorie acasă, ,,Universitatea’’ Reşiţa – CS Universitatea Politehnica Timişoara 27-18 (13-9) GALERIE FOTO

Picture 458Duminică 5 octombrie 2014, după două partide câştigate în deplasare, fetele handbaliste de la CS Universitatea Reşiţa, au primit în Sala Polivalentă replica universitarelor de la Timişoara. Un debut acasă cu dreptul pentru fetele lui Cristian Busuioc. A fost o partidă bună pentru gazde, care nu s-au întrebuinţat la capacitate maximă pentru această partidă. Au arbitrat Radu Radovici și Ionuț Ristea, ambii din Craiova.
CS Universitatea Reşiţa, antrenor Cristian Busuioc a avut la dispoziţie următorul lot:
Delia Roman, Ioana Stoiculescu, Andra Ioţa – Beatrice Kovari (2 goluri), Adriana Voina (4 goluri), Claudia Stanciuc (1 gol), Andrada Stamin (1 gol ), Claudia Baldovin
(5 goluri), Alexandra Mihai (1 gol), Alexandra Dinu (7 goluri), Iung Geanina (2 goluri), Alina Cristea (4 goluri), Lorena Mocodean. Pe bancă au mai stat şi Lavinia Grozuța şi Cătălina Dumitrescu care n-au bifat nici un minut.
CS Universitatea Politehnica Timişoara, antrenată de Cornel Jude, a folosit lotul:
Claudia Negrea – Andreea Pintilie (8 goluri), Ioana Prundaru (3 goluri), Lorena Kovacs (3 goluri), Mirela Negrea (2 goluri ), Danijela Mihajlovic (1 gol), Mariana Șunei (1 gol), Iulia Apostolescu, Claudia Andrei, Anamaria Burlacu, Sandra Țepurică. Pe bancă au mai luat loc Patricia Panait şi Sorina Kovacs. De menţionat că în poarta vizitatoarelor, Claudia Negrea a bifat toate minutele.
În prima repriză, fetele de la Reşiţa au început degajat meciul, reuşind să înscrie primele prin Adriana Voina, şi apoi să piardă ocazia desprinderii, Delia Roman apărând excelent. Până la pauză, meciul a fost destul de echilibrat, şi asta datorită greşelilor universitarelor din Reşiţa care au fost câştigătoare încă de la începutul partidei. Uşurinţa cu care au abordat partida, n-a fost la fel pe terenul de joc. Fetele de la Reşiţa nu s-au concentrat suficient în faţa goalkeeperului Claudia Negrea, dând posibilitatea acesteia să aibă câteva intervenţii frumoase, aplaudate de cei aproximativ 150 spectatori prezenţi, cunoscători ai fenomenului handbal. Dacă despre Delia Roman am scris şi-o să repet de fiecare dată când are evoluţii ca cea din meciul de la Reşiţa că bate la porţile Echipei Naţionale, şi înlocuitoarea dintre buturi, Ioana Stoiculescu a avut în partea secundă câteva parade de excepţie, demonstrând că nu degeaba este în lotul universitarelor din Reşiţa. Deşi au evoluat modest, fetele de la Reşiţa s-au impus în final cu 27-18 şi se păstrează neînvinse în această ediţie de campionat. Din nou bună evoluţia Alexandrei Dinu ca şi cea a Adrianei Voina, care au fost puţin peste media echipei. Poate un mic plus şi în dreptul Claudiei Baldovin, autoare a 5 goluri, toate goluri din aruncări cu mult dincolo de linia de 9 m. De la fetele din Timişoara, am remarcat evoluţia bună a Andreei Pintilie, marcatoare a 8 goluri şi a frumoasei jucătoare cu numărul 13, Sandra Ţepurică. În etapa care urmează, duminică 12 octombrie 2014, CS Universitatea Reşiţa se deplasează la Sebeş, acolo unde v-a întâlni formaţia HC Alba Sebeș, echipă neînvinsă şi ea în această ediţie de campionat. Mult succes ,,universitarelor’’ din Reşiţa !

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns