X Factor

X Factor

Deşi prima reprezentaţie la X Factor s-a încheiat, mesajele de felicitare nu se opresc pe pagina personală a Carinei Dumitru, solista trupei Phaser, dar nici pe pagina oficială a trupei Phaser. Am fost surprins că televiziunea organizatoare, a trecut în dreptul solistei din Reşiţa, localitatea Timişoara.
R:Carina, ai fugit din Reşiţa?
Carina Dumitru: În fişa de concurs am trecut Reşiţa pentru că la Reşiţa m-am născut. Probabil organizatorii au trecut pe ecran Timişoara, pentru că am domiciliul în Timişoara.
R: Carina, pe mine nu m-ai surprins prea tare la X Factor. Cum ai aterizat acolo?
Carina Dumitru: Colegii mei au fost principalul motiv pentru care m-am înscris în concurs. Ei m-au îndemnat şi m-au bătut la cap până când am acceptat. Energia pe care am avut-o pe scenă s-a datorat şi lor, pentru că ştiam că, deşi nu sunt cu mine pe scenă, sunt în culise şi mă susţin. Suntem mereu împreună şi ne susţinem unii pe alţii, ca o familie!
R: Din faţa micilor ecrane am văzut clar ce-au făcut prin culise Razvan & Dani şi masculii de la Phaser. Frumos chiar…
Carina Dumitru: Vă daţi seama că au mai tăiat pe la montaj. Cine nu-i cunoaşte pe cei doi reşiţeni şi show-ul lor matinal?
R: Personal sunt fascinat de ,,Armăsar Atac’’ăsta…
Carina Dumitru: (râde în hohote) Asta am încercat să fac, să fiu o apariţie, ăsta este de fapt scopul acestui show. Gojira vs Liviu Vasilica – „Robot armasar attack”, o piesă care a prins şi-a surprins plăcut.
R: S-a văzut şi la televizor asta, Brenciu se uita la tine ca la maşina aia cu căluţul cabrat, Delia era women-show, iar Bănică Jr., stătea cum stau eu la dentistă, numai că el avea ochii mari, eu stând cu ochii închişi.
Carina Dumitru: Publicul a fost minunat. Am primit aplauze de încurajare încă de la primii paşi pe scenă, iar juriul a fost foarte primitor. M-au ajutat să îmi menţin starea bună cu care am intrat şi, de asemenea, să scap de emoţiile pe care le aveam în culise. Un alt lucru care m-a impulsionat şi mai tare, a fost acela că publicul a început să danseze şi să cânte cu mine. A fost momentul în care mi-am spus că totul e perfect şi că sunt unde trebuie, făcând ceea ce îmi place cel mai mult.
R: Tu ai avut emoţii? Nu…
Carina Dumitru: Nu cred că am ascuns aşa bine emoţiile, dar le am şi eu… (râde)
R: Colegii din presă au scris frumos, colegii de la Reper24, au scris foarte frumos despre prestaţia Carinei Dumitru la X Factor…
Carina Dumitru: Vreau să vă mulţumesc celor din presă că mă susţineţi, că susţineţi trupa Phaser. Multumesc! Înseamnă foarte mult pentru mine! Zilele astea am fost aşa copleşită de numărul mare de mesaje frumoase pe care l-am primit Eu sper să nu dezamăgesc pe nimeni. Concursul e abia la început, important e că am trecut în faza următoare.
R: Baftă multă şi stăm cu ochii pe tine !
Carina Dumitru: Să fie, mulţumesc !

Leave a reply