Home / Arad / Handbaliştii juniori I de la liceul ,,Traian Vuia’’ – Reşiţa, din nou la înălţimea aşteptărilor !

Handbaliştii juniori I de la liceul ,,Traian Vuia’’ – Reşiţa, din nou la înălţimea aşteptărilor !

Picture 060Timp de patru zile, sala de sport a Liceului ,,Traian Vuia’’ din Reşiţa a fost gazdă pentru Campionatul Național de Handbal al Juniorilor I Seria E, primul din acest sezon, 2014/2015. Şapte echipe înscrise: Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reșița, LPS Banatul Timișoara, ASC Lugoj, CSS Hunedoara, LPS Liceul Militar „Mihai Viteazul“ Alba Iulia, Liceul Teoretic Novaci şi LPS Târgu Jiu.
Au fost patru zile de spectacol handbalistic pe teren şi în tribune.
Cum era de aşteptat, juniorii de la ,,Traian Vuia’’ – Reşiţa, pregătiţi de doamna profesoară Lucia Moruţ, au fost din nou la înălţime. Trei victorii, una mai frumoasă decât alta: 52-18 cu cei de la LPS Liceul Militar „Mihai Viteazul“ Alba Iulia, 35-30 în derby-ul cu juniorii I de la LPS Banatul Timișoara şi 67-20 cu tinerii handbalişti de la Liceul Teoretic Novaci. Am scris spectacol în tribune, da, juniorii I de la ,,Traian Vuia’’ au avut surpriza să aibe o micuţă galerie organizată de Florin Boboescu şi ,,locotenentul’’ său, Marius Meixensbergers. Cei doi au avut suportul altor câţiva colegi din deja celebra ,,Vulturii Semenicului’’ şi-au pus la bătaie vocile şi palmele şi-au încurajat sportive echipa reşiţeană. Un ,,spectacol’’ au oferit şi elevii sportivi ai liceului LPS Târgu Jiu, în partida a doua pe care au susţinut-o elevii reşiţeni împotriva celor de la LPS Banatul Timișoara. Nu ştiu unde a fost profesorul care însoţea echipa din Târgu Jiu, cert este că nu îmi doresc să mai aud în săli de sport ceea ce mi-a fost dat să aud…

Dacă ,,acasă’’ echipa mânjilor de la ,,Traian Vuia’’ este tratată aşa de colegi sportive de la alte licee, ne imaginăm la ce tratamente sunt supuşi aceşti copii prin deplasările în ţară. Dacă au ajuns nişte sportivi să jignească un professor de talia doamnei Lucia Moruţ, cuvintele sunt de prisos. La un moment dat, nemaisuportând, doamna antrenor Lucia Moruţ, a mers la masa oficială şi-a cerut ceva… Sigur că nici oficialii aflaţi la acea masă nu puteau să facă educaţie acelor ,,sportivi’’ handbalişti de la Târgu Jiu. Revin totuşi cu întrebarea, UNDE S-A AFLAT PROFESORUL ÎNSOŢITOR al ,,elevilor’’ din Târgu Jiu în acele momente? Nu încerc eu să le explic ,,elementelor’’ ce înseamnă ăia 7 de acasă, pentru că, cu siguranţă nu am cui. Dacă şi-au permis să jignească o doamnă întâi, profesor în al doilea rând… ce s-ar fi întâmplat dacă Florin Boboescu şi compania ar fi reacţionat? Nu vreau să-mi imaginez şi nici nu vreau să mă gândesc la asta. Dar…păcat că am asistat la aşa ceva ! Am asistat însă şi la momente superbe pe care îmi doresc să le revăd.

La goluri pe care le poţi vedea doar în sălile unde joacă mari echipe de handbal ale lumii, la faze de real spectacol oferit de juniorii I ai echipelor de la ,,Traian Vuia’’ si ai celor de la LPS Banatul Timişoara, o doamnă antrenoare, Gabriela Nariţa de la LPS Liceul Militar „Mihai Viteazul“ Alba Iulia, a aplaudat în picioare. Ce poate fi mai frumos de atât? Ăsta da Fair-Play ! Iată echipa doamnei Lucia Moruţ de la Liceul ,,Traian Vuia’’:
Marius Băniță, Răzvan Lupitu şi Gabriel Țicală, portari, iar în camp, Elian Apostol, Andrei Balog , Eduard Belchite, Sebastian Crăc, Marius Drăgănescu, Raul Heimbach, Adrian Ionescu, Dorian Ionescu, Narcis Nicolau, Raul Puia, Sebastian Sonohat.
Felicitări doamnă Lucia Moruţ, felicitări copii handbalişti de la ,,Traian Vuia’’ !

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns