Prima Pagina / Banat / Robert C. & Raul R. Ionică, doi fraţi născuţi în Timiş, joacă fotbal la două dintre grupele de copii de la CS Metalul Reşiţa !

Robert C. & Raul R. Ionică, doi fraţi născuţi în Timiş, joacă fotbal la două dintre grupele de copii de la CS Metalul Reşiţa !

Robert C. Ionică 119 august 2003, ziua în care se naşte în familia Ionică cel mai mare dintre feciori, Robert C. Şi cum un apropiat al familiei Ionică, a fost Arpi Doja, o legendă în fotbalul din Reşiţa, a sugerat că înainte de-a face fotbal, ar fi indicat ca puştiul Robert C. să treacă vreo doi ani pe la bazinul de înot. Zis şi luat la cunoştinţă. După doi ani de bazin, iată-l pe Robert C. acolo unde si-a dorit: Valea Domanului ! Grupa de vârstă 2003, exact în curtea grupului profesorului Sandu Roco. Robert C., un puşti foarte cuminte, cam moale la început, a ajuns faţă în faţă cu Sandu Roco: ,,Bagă piciorul sănătos la minge dacă vrei să ajungi fotbalist ’’ ! Dacă n-ar fi băgat, ar fi fost acasă la fusta mamei. Dar dacă şi-a ascultat profesorul, mama a fost cea care şi-a urmat copilul pe la turnee. Sau tata. Cum familia de fotbalişti s-a mărit, odată cu intrarea în circuit a mezinului Raul R. (născut în 13 martie 2006) în grupa CS Metalul Reşiţa 2006 a profesorului Cristian Alexandru Bercsenyi, bugetul jucătorului Robert C. s-a cam înjumătăţit şi el.

O familie cu doi fotbalişti, ambii în echipe ale Centrului de Copii şi juniori ai CS Metalul Reşiţa dar finanţate de părinţi. Nu mă întrebaţi cum vine asta că nici eu nu înteleg şi dacă întreb, mi se spune să-mi văd de drum, astfel că mai bine discutăm despre satisfacţiile lui Robert C.: prima deplasare la un turneu la Timişoara, de unde puştii lui Roco s-au întors cu locul II, a urmat la Arad ,,Cupa Cotta’’ 2013, de unde puştii lui Sandu Roco s-au întors cu locul III din 16 echipe participante, au terminat campionatul 2013/2014 Campioni ai judeţului Caraş-Severin, Seria a II-a, în finală jucând cu echipa din Govândari, Gloria Reşiţa pe care au invins-o în dublă manşă, 3-0 în Govândari şi 4-0 în Valea Domanului, terminând cu o nouă participare la Arad la ,,Cupa Cotta’’ 2014, terminând pe locul secund. Şi mezinul Raul R are deja în palmares câteva rezultate cu care se poate lăuda: ,,Cupa Cotta’’ Arad unde au ocupat locul III anul 2013, anul acesta la aceeaşi ,,Cupa Cotta’’ puştii lui Bercsenyi reuşind o clasare pe poziţia secundă, la ,,Liga de Vest Banat’’ locul III. După noua organigramă a clubului roş-negru, Robert C. a trecut împreună cu colegii lui de la CS Metalul Reşiţa 2003 sub comanda profesorului Ovidiu Telescu. O să-i urmărim evoluţiile lui Robert C. Ionică, deocamdată putem să-i urăm multă baftă şi jocuri bune cu noul antrenor pe bancă, profesorul Ovidiu Telescu ! Bafta şi mezinului Raul R. Ionică şi colegilor lui de la CS Metalul Reşiţa 2006 a profesorului Cristian Alexandru Bercsenyi !

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Lasă un răspuns