Patru Mâini, producător român de materiale de construcții pentru finisaje și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, demarează în luna septembrie campaPatru maini 2nia de renovare De ajutor pentru tine și ai tăi. În cadrul acesteia, în perioada septembrie – decembrie 2014, vor fi renovate cu sprijinul Patru Mâini 32 de instituţii de învăţământ, centre de plasament şi spitale (în special maternităţi şi secţii dedicate copiilor) din toată ţara.
„ADN-ul brandului Patru Mâini conţine ceva foarte important, preluat de la oamenii care lucrează aici – ajutorul ca piatră de temelie pentru dezvoltare şi progres. Pentru că îi implicăm atât pe clienţii noştri (oferind pentru ei câte 1 leu la fiecare produs achiziţionat), cât şi pe cei din comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea, renovările se întâmplă graţie tuturor acestor oameni minunați şi oferă un bun exemplu de urmat copiilor din şcolile şi grădiniţele pe care le ajutăm, pentru ca ei să poată creşte armonios. Iar cum anul acesta avem un ajutor şi mai pronunţat din partea autorităţilor locale, lucrurile nu pot decât să se desfăşoare şi mai bine decât până acum şi le vom putea oferi copiilor nişte spaţii frumoase pentru a învăţa sau a se juca.”, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing, Patru Mâini.
În cadrul acestui proiect are loc renovarea unui grup sanitar la Grădiniţa cu Program Prelungit Semenic Reşiţa. Alături de clienţii Patru Mâini, în realizarea proiectului sunt implicaţi şi angajaţii reţelei de magazine Dedeman, firma PrutCons şi membrii comunităţii în care sunt realizate renovările.

Elena Pirtea,
director Grădiniţa cu Program Prelungit Semenic Reşiţa

Dan-Alioşa Ulici

Leave a reply