Picture 539Sâmbătă, 13 septembrie 2014, este programată etapa a III-a a ligii secunde la fotbal. Vă prezentăm în cele ce urmează partidele Seriei a II-a, serie din care fac parte cele trei echipe ale Banatului, CS Metalul Reşiţa, CS FC Caransebeş şi ACS Poli Timişoara, arbitri şi observatorii acestor partide.
Toate partidele sunt programate să înceapă la ora 11:00
CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Poli Timisoara
Stadionul ,,Municipal’’ din Râmnicu Vâlcea, îl are la centru pe Mazilu Florin Ovidiu din Satu Mare, ajutat la cele două tuşe de Baluna Dragoş din Bucureşti şi de Geambazu Ciprian Petre din Buşteni. Arbitru de rezervă este Chiţu Marius din Târgovişte. Observatori pentru această partidă, Ciglenean Mircea din Cluj-Napoca şi Ionescu Aurel din Bucureşti.
CS Mioveni (AG) – CS Metalul Reşiţa
Stadionul ,,Complex Nicolae Dobrin’’ din Piteşti, partidă condusă la centru de Marcu Florin Mihai din Oradea, ajutat de la margini de Peter Joszef din Sfântu Gheorghe şi Truţă Marian din Şirineasa – Vâlcea. Arbitru de rezervă este Robu Ovidiu din Popeşti Leordeni. Obsevatori pentru acest meci, Gheorghe Constantin din Suceava şi Nicolaescu Florin din Slatina.
CS Şoimii Pâncota – CS FC Bihor Oradea
Stadion ,,Şoimii’’ din Pâncota-Arad, condus de o brigadă cu Flueran Viorel Nicusor din Craiova, la centru, asistat de la cele două margini de Ghiciulescu Raul Constantin din Lugoj şi Bălan Marius din Dej, al patrulea arbitru, rezervă, fiind Voina Dorin Petru din Reşiţa. Observatori, Monea Dan din Aiud şi Dan Costin din Zalău.
AFC Fortuna Poiana Campina – CS FC Olimpia 2010 Satu Mare
Stadionul ,,Fortuna Poiana Campina’’din Câmpina, un meci condus de o brigadă compusă din trei femei, la centru, Albon Teodora din Cluj-Napoca, ajutată de la cele două margini de Iugulescu Petruţa din Târgovişte şi Hiţicaş Andra Simona din Cluj-Napoca. Rezervă este Filip Alexandru din Târgovişte.Observatorii acestei partide sunt Seceanu Liviu din Galaţi şi Scânteie Daniel din Bacău.
CS FC Caransebeş – CS Unirea Târlungeni
Stadionul ,,Municipal’’ din Caransebeş, o partidă care-l are la centru pe Pană Catalin Marian din Bucureşti, secondat la cele două tuşe de Nicolae Chiţoiu Andrei şi Gaşpar Petru Marian, ambii din Timişoara. Rezervă este Popa Sergiu din Aiud. Observatori pentru această partidă, Mureşan Ion din Timişoara şi Vancea Valer din Oradea.
Echipa ACS FC Olt Slatina stă în această etapă.

Info: frf-cca
Dan-Alioşa Ulici

Leave a reply