Se circulă cu greu în Caraș-Severin: pe DN 6 traficul e restricționat datorită unui automarfar răsturnat iar pe DN 57 intemperiile au blocat total traficul FOTO-VIDEO

Se circulă cu greu în Caraș-Severin: pe DN 6 traficul e restricționat datorită unui automarfar răsturnat iar pe DN 57 intemperiile au blocat total traficul FOTO-VIDEO

automarfar rasturnat pe DN 6 la Mehadia (2)

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că începând cu ora 19:55, în judeţul Caraş-Severin, traficul rutier a fost întrerupt pe DN6 Orşova – Caransebeş, la kilometrul 396+700 de metri, în zona Mehadia, în vederea ridicării unui autotren care a ieşit parţial în afara carosabilului, ieri, în jurul orei 21:30. Autotrenul transporta fier vechi. Se estimează că circulaţia va fi reluată peste trei sferturi de oră.

În judeţul Caraş-Severin, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN6 Orşova – Caransebeş, în zona Mehadia, din cauza unui autotren care a ieşit parţial în afara carosabilului, în jurul orei 21:30. Nu este afectată fluenţa circulaţiei, iar zona este semnalizată. Întrucât autotrenul transporta fier vechi, este posibil ca traficul rutier să fie oprit în ambele sensuri în momentul în care se vor efectua activităţile de tractare/ridicare.

În judeţul Mehedinţi, circulaţia este întreruptă pe DN57 Orşova – Moldova Veche, în zona Şviniţa, la kilometrul 61+200 de metri, din cauza unui podeţ rupt în data de 3 septembrie. Se estimează că avaria va fi remediată până în data de 14 septembrie 2014.

Rută ocolitoare: DN6 Orşova – Plugova, DN57B Iablaniţa – Oraviţa, DN57 Oraviţa – Moldova Veche.

Tot pe DN57 , în zona Dubova (judeţul Mehedinţi), la kilometrii 35+100 şi 38, jumătate din partea carosabilă a fost acoperită de pietre şi pământ. Banda de circulaţie afectată va fi degajată în cursul zilei de astăzi.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )