inundatii bocsa claudiaDeși nu și-a vizitat alegătorii la inundațiile din Bocșa și Gherteniș, ce au avut loc cu numai câteva săptămâni în urmă, Valeria Schelean se ia de Victor Ponta că nu face, exact ce nu făcea nici ea ceva mai devreme. Și îi amintim, încă, doamnei deputat, zisă și ”Fata lu Tata”, că a promis și un cabinet parlamentar la Bocșa. Asta așa, că tot sesizăm lucruri…

Din păcate, subscriem și noi celor subliniate de doamna Schelean în ultimul comunicat de presă despre practica PSD, fapt pentru care redăm acest comunicat de presă, pe care îl găsim real și corect!

”Pentru Ponta și  PSD chiar și  furtunile au culoare politică!

Valeria ScheleanAm luat act cu dezamăgire de faptul că pentru Victor Ponta,  Prim-Ministru al României, sunt două categorii de victime ale fenomenelor meteorologice: cei care locuiesc în județe conduse de PSD și care votează cu PSD și cei care nu locuiesc în județe conduse de PSD și care mai obișnuiesc să voteze și cu alți candidați.

La cei din prima categorie, Victor Ponta se duce însoțit de o pleiadă de miniștri, numai unul și unul, îi vizitează, le promite fonduri și ajutor. Așa a fost în Teleorman sau în Gorj. Cei din ultima categorie nu merită timpul și atenția PSD. Dovadă că în acest weekend, precipitațiile și furtunile au făcut ca 29 de localități să rămână fără curent în Caraș-Severin, iar nu mai puțin de 300 de călători să rămână blocați în două trenuri lângă localitatea Crușovăț iar guvernanții erau ocupați cu toții,  într-o tabără politică în Deltă, cu vaporașul, unde puneau țara la cale.

Nici pentru cetățenii din Caraș-Severin, nici pentru călătorii sinistrați, mai-marii Guvernului nu s-au deranjat nici măcar o secundă. Chiar dacă nu am așteptări în ceea ce-l privește pe deputatul PSD, Ion Mocioalcă, constat, cu aceeași dezamăgire, că la fel ca acum aproape două luni,  nu a schițat niciun gest pentru a-i ajuta pe cei care i-au acordat votul de încredere și acum au nevoie de sprijin, nici prin telefon nu cred că s-a interesat dacă sunt victime sau pagube majore de pe urma furtunilor.

Ca atare, îi provoc oficial pe șeful Guvernului  Victor Viorel Ponta și pe adjuncții săi,  Liviu Nicolae Dragnea și Gabriel Oprea, să se deplaseze  în județul Caraș-Severin, cu sau fără Ion Mocioalcă,  și să-i trateze pe cetățenii acestui județ așa cum îi tratează pe cetățenii din Teleorman sau Gorj. Oamenii nu trebuie să fie pedepsiți de către Guvern pentru că nu au acceptat ca județul lor să fie feuda PSD și au decis să voteze altfel decât cu PSD-ul.  ”

Leave a reply