daniel chitoiuDeputatul PLR Daniel Chițoiu a afirmat că Partidul Liberal Reformator își propune să nu lase liberalismul să dispară de pe scena politică din România. Daniel Chițoiu a precizat că scopul Congresului PLR este acela de a prezenta opiniei publice programul pe care Partidul Liberal Reformator îl propune pentru o Românie modernă, o Românie liberală.

„Congresul Partidului Liberal Reformator reprezintă semnalul că liberalismul continuă să existe în România. După ce Partidul Național Liberal a ales să abandoneze această ideologie și a trădat cetățenii care au avut încredere în ideile liberale, era nevoie ca cineva să ducă mai departe flacăra liberalismului românesc. PLR își propune să nu lase ca liberalismul, un simbol al politicii românești, care a contribuit la modernizarea și dezvoltarea statului român, să dispară de pe scena politică.

În România există în continuare oameni care cred în valorile liberalismului, iar ceea ce este mai îmbucurător pentru noi este că aceștia au început să ni se alăture. Congresul de astăzi are drept scop prezentarea opiniei publice a programului pe care Partidul Liberal Reformator îl propune pentru o Românie modernă, o Românie liberală. Vrem ca prin Congresul PLR să arătăm cum trebuie să se desfășoare un asemenea eveniment din viața unui partid politic, nu doar să mimăm niște alegeri pentru conducerea partidului, așa cum a fost cazul PNL și PDL.

În cadrul Congresului vom prezenta un program politic pe diferite segmente, vor fi rezoluţii care se vor adopta şi care, în final, definesc viziunea noastră despre România. La finalul evenimentului PLR, opinia publică va ști care sunt obiectivele PLR, ce vrem noi să promovăm, care sunt proiectele pe care dorim să le iniţiem, să le realizăm, care este proiectul pe care îl prezentăm românilor, ce dorim  să facem în sprijinul cetăţenilor legat de agenda de preocupări ale cetăţeanului”, a declarat Daniel Chițoiu.

Leave a reply