FOTO facebook.com

FOTO facebook.com

Se pare că cei patru consilieri locali ai PNL din Consiliul Local Moldova Nouă și noul președinte, Adi Torma, reușesc să ”facă legea” în consiliul local. Mai întâi, după mai multe disensiuni între Adrian Torma și fostul viceprimar Constantin Albu, cel din urmă și-a prezentat demisia, fiind amenințat cu retragerea sprijinului politic. ”A preferat să păstreze pensia de fost militar și a demisionat din funcția de viceprimar… desigur a fost o lipsă de comunicare acolo cu Adrian Torma, dar a plecat că a vrut dumnealui” a ținut să lămurească lucrurile Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

Imediat după demisia lui Albu, președintele Adrian Torma a anunțat că sprijină candidatura lui Adrian Moiseș, de la Uniunea Sârbilor din România, fapt transmis prin comunicat de presă, în ședința de astăzi Consiliul Local a făcut, încă o dată, pofta liberalilor și l-a ales pe Moiseș în funcția de viceprimar.

Timid, PSD-ul a încercat să-și asume acesată victorie, însă nu la acest nivel, ci doar printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, nu printr-un comunicat de presă asumat și oficial, așa cum au procedat liberalii.

De neînțeles este de ce oare, în acest context al ”marelui” PNL și al Alianței Creștin Liberale, tocmai partenerul de alianță și membru PDL a lipsit de la ședință!

Tot pe o rețea de socializare a venit și riposta liberalilor: ”Dragi cetateni, 

Nu e deloc greu sa-ti asumi merite necuvenite! „Stangacii” nostri colegi din consiliul local nu au ezitat in a va transmite astazi un mesaj mincinos! 

Intr-adevar, a fost ales noul viceprimar al orasului Moldova Noua, dar acest lucru a fost posibil doar in urma deciziei de ridicare a sprijinului politic pentru domnul Albu Constantin, luata de catre Biroul Politic al PNL Moldova Noua. Reprezentatul Uniunii Sarbilor, domnul Moises Adrian, este noul Viceprimar al orasului Moldova Noua la initiativa indrazneata si corecta a organizatiei PNL si NU a altor formatiuni politice! Dragi cetateni, faptele bune si adevarul ies la suprafata intotdeauna! Readucem in atentia voastra comunicatul PNL Moldova Noua prin care am transmis mesajul ca il vom sustine pe reprezentantul sarbilor, domnul Moises Adrian pentru functia de Viceprimar! Nu uitati, PNL Moldova Noua, alaturi de presedintele nostru, Adrian Torma, vom lupta pentru schimbarea in bine a orasului!” este postat pe pagina de facebook a PNL Moldova Nouă.

Leave a reply