Descinderi la Oravița și împrejurimi

Descinderi la Oravița și împrejurimi

descinderi politia de frontiera21 percheziţii domiciliare pe raza judetului Caras Severin pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări

 

 

În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial ale Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caras Severin, au declanşat o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabanda si  evaziune fiscală.

In prezent sunt în desfăşurare douazeci si una de percheziţii domiciliare la mai multe domicilii de pe raza judetului Caras Severin, fiind puse în aplicare un număr de 21 mandate de aducere la audieri.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caras Severin vor proceda la audierea unui număr de 21 persoane, urmând ca faţă de suspecti să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor.

Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )