Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul înscrierilor în cadrul admiterii din această vară

Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul înscrierilor în cadrul admiterii din această vară

Universitate de Vest Timisoara73 de specializări de licență, 90 de programe de master, 5 specializări în limbi străine (engleză, franceză, germană) îi așteaptă pe cei toți cei interesați de o educație de înaltă calitate într-o instituție puternică dezvoltată pe principii solide și legături numeroase cu parteneri internaționali.

 

Acționând mereu în baza strategiei sale de promovare a valorilor, Universitatea de Vest din Timișoara este o voce puternică în comunitate, unul dintre actorii principali ai societății locale și naționale, cu o familie ce numără 18.000 de membri, studenți, profesori și personal administrativ.

 

De-a lungul anilor, Universitatea a atras cei mai buni absolvenți de liceu, fiecare membru al comunității academice aducându-și aportul în activitatea instituției și a prestigiului acesteia.

 

„Oferta Universității este una pliată pe necesitățile pieței actuale. Pregătim specialiști cu căutare pe piața muncii, în cele mai diverse domenii. Oferim mai mult decât o carieră. Așa cum am mai spus, la Universitatea de Vest din Timișoara construim cariere, formăm caractere. Oferim, astfel, acel plus de competitivitate necesar pentru a răzbate pe piața muncii, fie ea locală, națională sau internațională”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, Prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

 

Pentru acest an sunt disponibile la licență un număr de 2040 de locuri la buget și 3667 la taxă. În cazul studiilor masterale, Universitatea a scos la concurs 1150 la buget și 2858 la taxă.

 

Vă reamintim că Universitatea de Vest din Timișoara deschide centre de înscriere și admitere pentru toate facultățile sale în Deva, Reșița și Dr. Tr. Severin. Acestea vor funcționa în perioada 15 – 17 iulie și vor prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara. Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare.

 

Întregul proces de admitere se desfășoară până pe 30 iulie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor și al desfășurării probelor de concurs, după caz. Detalii pot fi găsite pe pagina de internet a Universității, www.uvt.ro și www.facebook.com/uvtromania .

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )