10449467_311550669004709_1898301338664813073_nO atitudine virulentă, cu foarte multe fotografii, a fost luată de către liberalii din Moldova Nouă după furtuna din zilele trecute din oraș, care, spun ei, arată acum ca un uriaș coș de gunoi, primăria întârziind să facă ordine și curățenie la mai bine de 24 de ore de la furtună. Chiar și președintele Adrian Torma a postat un acid comentariu pe facebook, la adresa indiferenței administrației locale.

Nu numai pe primar sunt supărați liberalii, ci și pe viceprimar, chiar dacă acesta este membru PNL, se pare că Torma are așteptări și de la acesta să intervină pentru cetățeni și să facă măcar el ceea ce consideră că Matei Lupu nu face in folosul locuitorilor din Moldova Noua. Asa ca atitudinea incriminată a vicelui nu este unica sau prima, ci ultima din foarte multe, care l-a scos din sărite pe Torma, tocmai pentru că îi afectează direct pe cetățeni.

Si se pare ca nu se vor opri doar pe facebook aceste proteste, ci chiar se ia in calcul retragerea sprijinului politic pentru Contstantin Albu, viceprimarul orașului, care și-ar pierde astfel postul de consilier local dar și cel de viceprimar. Cel mai probabil chiar astăzi ar avea loc o sedinta acida la sediul PNL Moldova Noua  în cadrul căreia i s-ar ridica sprijinul politic viceprimarului Albu Constantintin, membru galben, dar cu inima roșie. Liberalii sunt supărați și că, inclusiv cu votul vicelui liberal, Primăria Moldova Noua și CL au decis majorarea tarifelor de salubritate catre cetateni. Exista suspiciuni conform carora viceprimarul ar fi uzitat si de bunurile comunitatii in folosul personal. Se pare că Adrian Torma, ar propune si sustine pentru functia de viceprimar pe reprezentantul Uniunii Sarbilor, domnul Moises Adrian, un tanar cu perspective, cu multa dorinta de implicare in bunastarea orasului M-N. Acest lucru ar veni ca o vindecare a ranilor si greselilor istorice facute fata de cetatenii sarbi ai orasului, care nu au avut un viceprimar de la Revolutie pana in prezent.

Se pare ca Moldova Noua se trezeste la realitate, iar Presedintele PNL, Adrian Torma dovedeste in ultima vreme prin tot ce face ca este eficient si ca doreste numai bine orasului. Vom reveni si cu poziția oficială a președintelui Adrian Torma cu scopul de a ne confirma veridicitatea informatiilor mai sus scrise.

Leave a reply