Home / Banat / Ordinea şi siguranţa publică asigurată de poliţiştii cărăşeni de Rusalii

Ordinea şi siguranţa publică asigurată de poliţiştii cărăşeni de Rusalii

În perioada premergătoare RUSALIILOR şi pe timpul acestora, în intervalul 07–09 iunie, efectivele de poliție vor fi suplimentate, fiind prezenți la datorie peste 350 de polițiști zilnic. Oamenii legii vor asigura liniștea întrucât vor avea loc manifestări religioase şi culturale, inclusiv în aer liber, cu participarea unui public numeros şi un aflux important de persoane spre localitățile şi zonele turistice şi de agrement,

Sunt vizate în special zonele din apropierea lăcaşelor de cult, dar şi zonele unde sunt organizate manifestări electorale unde echipele mixte de ordine şi siguranţă publică vor adopta cele mai eficiente măsuri, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative. O atenţie deosebită se va acorda staţiunilor turistice Muntele Semenic, Muntele Mic, staţiunii Băile Herculane şi alte zone unde se preconizează un aflux numeros de persoane şi localităţilor unde se desfăşoară „Ruga satului”, respectiv Măru, Rusca Montană, Lăpuşnicu Mare, Ilidia, Ticvaniu Mic, Vărădia, Tirol, Măureni, Dognecea şi municipiul Reşiţa.

Polițiști rutieri vor fi prezenți pe toate drumurile naționale din județ şi vor acționa cu 14 aparate radar pentru a combate neregulile săvârșite de conducătorii auto, dar mai ales pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum şi consumului de alcool. Lucrătorii de la rutieră se vor regăsi şi  pe căile de acces ce converg spre lăcaşele de cult, staţiunile turistice, în punctele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei.

About editor editor

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns