Arhivă

Spectacol eveniment pentru copii, adolescenți, părinți și bunici, cu STELA ENACHE

A F I S Un spectacol eveniment pentru copii, adolescenți, părinți și bunici, cu participarea interpretului de muzică ușoară STELA ENACHE va avea loc astăzi, la Palatul Cultural din Reșița, începând cu ora 17.00.

Evenimentul se înscrie în cadrul campaniei de promovare a ofertei educationale a Liceului Teoretic „Traian Vuia”  din municipiu. Cu acest prilej va fi lansat Imnul Liceului Traian Vuia – ,,Ani de liceu,, iar elevii din liceele reșițene vor pune în scenă câteva piese de teatru.

Videoclipul a fost realizat de N.D.Vlădulescu, după un proiect inițiat de directorul Liceului Teoretic „Traian Vuia” –  prof. Silvia Nicolaescu și președintele Consiliului Școlar al Elevilor Liceului Teoretic „Traian Vuia” – Ana Maria Viașu, cu Contribuția Stelei Enache. Tot cu această ocazie pe scenă vor mai urca corul Menestrelul şi reprezentanți ai Politiei rutiere Caras -Severin, care le vor vorbi tinerilor despre grija şi siguranța în trafic.


 


Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

Percheziții la Bocșa

La data de 29.03.2017 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial…