Home / Banat / Pompierii cărăşeni îndeamnă la solidaritate cu sinistraţii din Serbia

Pompierii cărăşeni îndeamnă la solidaritate cu sinistraţii din Serbia

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Semenic’ al judeţului Caraş-Severin susţine acțiunea Primăriei municipiului Reșita de ajutorare a sinistraților din Republica Serbia. Pompierii cărăşeni au achiziţionat, din donaţii proprii, peste 500 litri de apă îmbuteliată, care a fost predată, ieri, centrului de colectare, deschis la sediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa, situat în Piaţa Republicii nr. 17.

‘Pompierii îndeamnă populația să dea dovadă de solidaritate, sprijinindu-i pe vecinii noștri cu produse de care au mare nevoie: apă potabilă, alimente în conserve, produse de igienă personală şi produse de dezinsecţie/dezinfecţie a clădirilor şi a terenurilor afectate de inundaţii’, a declarat plt. maj. Ancuţa Balint, purtător de cuvânt al ISU ‘Semenic’.

Primăria municipiului Reşiţa are deschise două puncte de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţii din Republica Serbia, unul la sediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, situat în Piaţa Republicii nr. 17 din Cartierul Muncitoresc, şi altul, la Bazinul Olimpic de Înot, situat pe Str. Făgăraşului nr. 16, în Cartierul Lunca Bârzavei. Programul de funcţionare a celor două puncte de colectare este de luni până vineri, între orele 08:00-22:00 şi sâmbăta, între orele 09:00 şi 14:00.

De asemenea, pot fi făcute şi donaţii în lei pentru comunităţile sârbe, afectate de inundaţii, în contul: RO72TREZ1815006XXX000150, deschis la Trezoreria Reşiţa, beneficiar municipiul Reşiţa, CUI 3228764.

About editor editor

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns