Arhivă

Asistentul Financiar BCR – cel mai complex motor de analiză automată a fluxului de venituri și cheltuieli

bcrBanca Comerciala Română oferă în mod gratuit clienților săi, utilizatori de internet banking – Click 24 Banking, cel mai complex motor de procesare automată a fluxului de venituri și cheltuieli, dublat de un set de funcționalități pentru analiză, administrare și planificare a bugetului personal – Asistentul Financiar BCR.

Asistentul Financiar BCR este o aplicație online unde siguranța datelor este asigurată de securitatea aplicației Click 24 Banking.

„Asistentul Financiar BCR oferă clienților transparență totală asupra cheltuielilor și vizibilitate totală asupra finanțelor proprii. Asistentul Financiar BCR este un serviciu online pentru gestionarea finantelor personale, un instrument de educatie financiară care crează clienților confortul și obisnuința de a urmări periodic veniturile și cheltuielile, de a face predicții pentru propriul buget și de a stabili ținte de cheltuieli, economii și investiții”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv al Direcției Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts