BCR – tranzacţii de peste 30 milioane lei făcute de posesorii de carduri BCR în farmacii

BCR – tranzacţii de peste 30 milioane lei făcute de posesorii de carduri BCR în farmacii

Clienții Băncii Comerciale Române, posesori de carduri au efectuat, în primele patru luni ale acestui an, circa 500.000 de tranzacții la POS-urile instalate în farmacii, cu o valoare totală de peste 30 milioane lei.

 Tranzacţiile din domeniul farmaceutic câştigă un loc important în topul cheltuielilor curente efectuate de către clienții băncii, valoarea medie a unei tranzacţii fiind de peste 60 lei. Clienții BCR posesori de carduri de credit au făcut tranzacţii în domeniul farma, în aceeaşi perioadă, în valoare de peste 4,2 milioane lei, iar valoarea pe care BCR a înregistrat-o pentru a  fi oferităînapoi în conturile clienţilor săi, utilizatori de carduri de credit, în cadrul Programului Bun de plată a fost de peste 42.000 lei.

 „Vrem să aducem în prim plan beneficiile, eficienţa şi importanţa parteneriatelor pentru clienții noștri, posesori de carduri. Astfel, prin extinderea numărului de parteneri afiliați programului de plată în rate fără dobândă, prin oferirea de bani înapoi în cont la orice tip de tranzacţie efectuată la comercianţii din ţară/străinatate/online alături de acordarea unui beneficiu direct, întrunim deja 3 elemente ale unei oferte de produs unica în piaţa cardurilor din Romania. Suntem încântaţi de lansarea acestei campanii alături de unul dintre partenerii noştri strategici, Help Net”,a declarat Dorin Iancu , Sef Departament Acceptare Carduri, BCR.

BCR a lansat, la finalul anului trecut, un program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice – Programul “Bun de plată”.BCR acordă  lunar bani înapoi în conturile clienţilor în valoare de 2% pentru toate tranzacţiile efectuate la o gamă largă de categorii de comercianţi din ţară, străinătate şi online (benzina, moda, utilitati, restaurante, locuri de distractii, bilete avion, hoteluri). Ca şi noutate absolută pe piața bancară, clienții vor primi şi 1% cash back aniversar acordat o dată pe an pentru toate celelalte cumpărături efectuate prin cardul de credit. Prin Programul “Bun de plată” cardul de credit BCR aduce astfel beneficii clienţilor şi devine o modalitate de plată preferată mai comodă şi, în esenţă, mai ieftină decât numerarul.

BCR şi Help Net au semnat, recent, un parteneriatprin care clienţii farmaciilor Help Net pot plăti produsele achiziţionate în 2 sau 3 rate fără dobândă prin cadrul de credit BCR. Adiţional, orice utilizator al unui card de credit BCR acumulează automat pentru toate plăţile prin card şi 1% bani înapoi în cont pentru fiecare plată la comercianţi, în cadrul programului de loialitate Bun de Plata, lansat la finele lui 2013 – www.bundeplata.ro

 

 

 

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )