Home / Banat / Portar cu un comportament de golan – huligan… la meciul CSM Reşiţa – FC Olt Slatina

Portar cu un comportament de golan – huligan… la meciul CSM Reşiţa – FC Olt Slatina

poze 133Vedem pe toate stadioanele, în toate sălile de sport din ţară şi străinătate îndemnuri la Fair-Play. Posturile de televiziune merg cu zoomul maxim pe banerele cu Fair-Play, le distribuie şi redistribuie, pe toate siteurile de socializare întâlnim des sigla cu îndemnul la sportivitate. Am asistat vineri la ceva ce n-am crezut vreodată că o să întâlnesc pe o arenă sportivă. Nu pot să spun exact minutul în care s-a petrecut evenimentul, dar în orice caz, undeva pe la sfârşitul de meci din Valea Domanului, pe stadionul ,,Mircea Chivu” dintre echipele CSM Reşiţa şi FC Olt Slatina… Fluierăturile pentru trageri repetate de timp venite din tribune la adresa portarului oaspete mogoşanu sorin (nu am greşit scriind cu litere mici), apostrofat doar verbal de centralul partidei, în mod repetat, l-au făcut pe unul dintre copiii de mingi să intre în careul mic al portarului şi să-i aşeze mingea la 6m pentru a fi repusă în joc de portar. Ei bine, cei care am fost acolo în spatele porţii, fotoreporteri şi alţi copii de mingi am rămas stupefiaţi de expresiile folosite de acest HULIGAN, mogoşanu sorin. Un vocabular execrabil al unui tip matur la adresa unui puşti.

DSC_1128E incredibil ce vocabular a folosit acest excrement numit mogoşanu sorin la adresa unui copil de mingi. Fair-Play ? Unde e acest Fair-Play? DE UN ADEVĂRAT GEST DE FAIR-PLAY A DAT DOVADĂ PUŞTIUL: ,,lasă nea Dane, încă trei-patru ani, mai cresc eu, îl găsesc, îi dau goluri şi-o să-i aduc atunci aminte că m-a înjurat pe când eram copil de mingi”… Sigur că încă îmi răsună în urechi acele înjurături adresate lui Vlăduţ de acest golan cu comportament grosolan la adresa unui campion. HULIGANE mogosanu sorin, acest puşti pe care l-ai înjurat tu, este dispus la orice oră din zi sau din noapte să-ti demostreze ce valoare ai. Ca om, eşti nul, ai demonstrat prin vocabularul etalat în faţa unui puşti de 14 ani, ca sportiv, îti dau scris acum şi oricând, că la 14 ani acest puşti pe care tu l-ai înjurat ca la uşa cortului (probabil nu te poţi detaşa de origini) de la 11m îţi dă 5 din 10. El e campion cu medalie de campion şi diplomă dobândită prin muncă, dobândită cu preţul unei clavicule rupte de două ori în acelaşi sezon, pe când tu, ţi-ai câştigat renumele de GOLAN – HULIGAN prin vocabular şi gesturi obscene.

După acel incident am aflat că acest huligan, la intrarea pe teren pentru repriza secundă era să-l dărâme pe preşedintele AJFCS, aflat pe pista stadionului unde-a premiat campionii judeţeni la două categorii de vârste. Acest golan huligan, trecând pe lângă copiii de mingi care se bucurau de medaliile primite , le-a mai adresat şi acestora cuvinte jignitoare. Acesta e Fair-Play-ul unuia mogosanu sorin. Până să-l execute Vlad Antonio Chera, aşteptăm cu răbdare să treacă cei trei-patru ani la care ne-a îndemnat Vlăduţ şi mai adăugăm: EŞTI O RUŞINE mogoşanu sorin !!! Cine dă dovadă de Fair-Play? Un golan de 22 de ani sau un puşti de 14?

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Check Also

Şase afgani, descoperiţi ascunşi într-un camion de către poliţiştii de frontieră din Timiş

Poliţiştii de frontieră din Timişoara au descoperit ascunşi într-un camion şase cetăţeni din Afganistan, care …

One comment

Lasă un răspuns