Circuitul Superkombat revine cu o ediţie explozivă de World Grand Prix. Evenimentul va avea loc în data de 24 mai, la Mamaia, la centrul de evenimente Bingo Europa, urmând să includă şi un turneu la categoria semigrea. Românul Sebastian “Fiul lui Dracula” Ciobanu va lupta în meciul vedetă împotriva campionului mondial WKN la muay-thai, francezul Jallon Corentin

Succesul înregistrat în ultimii ani, atunci când a promovat inclusiv brandurile turistice ale unor state precum Muntenegru şi Azerbaidjan, a făcut din Superkombat o ţintă şi pentru autorităţile din ţară. Astfel, evenimentul de pe malul mării va avea drept scop si atragerea de turişti străini pe litoralul românesc, campania fiind derulată în parteneriat cu Asociaţia Litoral – Delta Dunării. În total, 14 luptători din 9 ţări se vor duela în gala transmisă la nivel global în 83 de ţări de pe 4 continente.

La debutul său în circuitul World Grand Prix, timişoreanul Flavius Boiciuc este anunţat în piramida mondială la categoria semigrea, primul adversar urmând să fie câştigătorul selecţiilor din Marea Britanie, Jamie Bates. În cea de-a doua semifinală, campionul mondial WAKO la amatori, sârbul Miljan Vidovic, îl va înfrunta pe surinamezul Miles Simson, astfel că învingătorii celor două meciuri vor da piept în finala programată la sfârşitul serii.

Specialistul KO-urilor brutale, Cristian Ristea, se întoarce în ring pentru un nou super-fight, de data aceasta împotriva germanului Christian Brorhilker, iar Dănuţ Hurduc îl are ca adversar pe britanicul Micky Terrill. În alte două meciuri, Daniel Alexandru îl va întâlni pe campionul mondial WKA, angolezul Aristote Quitusisa, în timp ce fostul challenger la titlul mondial Superkombat, Amansio Paraschiv, va lupta împotriva bulgarului Rangel Ivanov.

În total, 600 de bilete sunt puse la vânzare pentru gala Superkombat World Grand Prix II de la Mamaia, programată pentru sâmbătă, 24 mai, începând cu ora 22:00, acestea putând fi achiziționate în schimbul a 200 de lei din reţeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Domo şi Orange din toată ţara. În România, evenimentul va fi transmis în direct de Sport.ro, imediat după miezul nopţii de Pro TV, dar şi de Eurosport

 Program complet Superkombat World Grand Prix II Mamaia

1. Turneu categoria semigrea – Semifinala 1

Miles Simson (Surinam) vs Miljan Vidovic (Serbia)

2. Turneu categoria semigrea – Semifinala 2

Jamie Bates (Marea Britanie) vs Flavius Boiciuc (România)

3. Super-fight – Categoria semigrea (-85 kg)

Aristote Quitusisa (Angola) vs Daniel Alexandru (România)

4. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Micky Terrill (Marea Britanie) vs Dănuţ Hurduc (România)

5. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Christian Brorhilker (Germania) vs Cristian Ristea (România)

6. Super-fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Rangel Ivanov (Bulgaria) vs Amansio Paraschiv (România)

7. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Jallon Corentin (Franţa) vs Sebastian Ciobanu (România)

8. Turneu categoria semigrea – Finala

Câştigător semifinala 1 vs Câştigător semifinală 2

 


                          

Leave a reply