Primăria municipiului Reşiţa pusă serios pe treabă

Primăria municipiului Reşiţa pusă serios pe treabă

curatenie3De când a sosit primăvara, în municipiul Reșita, lucrările de curățenie, întreținere şi refacere a orașului nu au mai contenit. Lucrătorii primăriei au demarat o serie de activităţi, care încet, încet aduc un aer proaspăt şi modern municipiului.

Dacă săptămâna trecută au fost efectuate lucrări de întreținere a carosabilului (scarificare şi tasare, completare cu zgură) în cartierele Mociur, Cuptoare, Secu, Doman şi Str. Bârzavei, precum şi lucrări de marcare a parcărilor în zonele – Lunca Pomostului, Bulevardul A.I. Cuza, cartier Moroasa, în această săptămână, Serviciul Public „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, are în vedere o nouă serie de lucrări. Astfel, angajații primăriei au pe lista de lucru următoarele obiective:

– asfaltarea parcării din zona Pieţei agroalimentare Reşiţa Sud;

– repararea carosabilului prin plombări (cartier Doman);

– refacerea locurilor de joacă în zona Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin (Lunca Pomostului), cartierele Cuptoare şi Secu;

– întreţinerea cu asfalt frezat – Str. Nera, Rândurile I, II, III; întreţinerea cu zgură (cartierul Ţerova);

– cosirea vegetaţiei în Triaj  (Muzeul de Locomotive), Lend, cimitirul nr. 7;

– plantarea de petunii – rondurile din zona fântânii situate pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza şi cele din Centrul Civic.

sursa foto: dianahila.wordpress.com

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
Disqus ( )