Prima Pagina / Arad / Două utilaje Bobcat depistate la Nădlac

Două utilaje Bobcat depistate la Nădlac

POLITIA DE FRONTIERADoi cetăţeni români care intenţionau să introducă ilegal în ţară două utilaje marca Bobcat, au fost depistati de către poliţiştii de frontieră Nădlac.

‘Cei doi cetăţeni în cauză, Marian D., în vârstă de 35 ani, şi Marian D., în vârstă de 35 ani, ambii din judeţul Mehedinţi, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară la P.T.F. Nădlac. Cei doi călătoreau cu un autovehicul marca Ford Tranzit, înmatriculat în Bulgaria, primul dintre ei fiind conducătorul auto’, a declarat, astăzi, comisarul şef Daniel Iancu.

Cei doi nu au putut prezenta documentele de provenienţă pentru cele două utilaje industriale tip ‘Bobcat’, găsite în compartimentul de marfă al autovehiculului, ascunse sub mai multe articole din material textil. Aceştia au declarat că nu ştiau că cele două utilaje sunt furate, susţinând că ei le-ar fi cumpărat dintr-un parc de vehicule din localitatea germană Nurenberg, contra sumei de 400 de euro fiecare.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor doi bărbaţi dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt, utilajele fiind indisponibilizate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac.

AGERPRES

About Silvia

Lasă un răspuns