Arhivă

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CĂMĂTĂRIE ŞI CONTRABANDĂ

Update ora 11,20

 Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin efectuează nouă percheziții la persoane bănuite de cămătărie şi contrabandă.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin au efectuat cinci percheziţii domiciliare şi patru percheziţii de autovehicule, în municipiile Reşiţa şi Drobeta-Turnu-Severin, la trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi contrabandă.

Tot în această dimineaţă, poliţiştii au organizat o acţiune în municipiul Bucureşti în urma căreia, l-au prins, în flagrant delict, pe unul dintre bărbaţi, care deţinea asupra sa 240 de grame de metal, ce părea a fi aur şi bijuterii din acelaşi tip de metal. În timpul percheziţiilor, poliţiştii încearcă să identifice metale preţioase, bijuterii din aur, înscrisuri precum şi alte bunuri, provenite din activităţile ilegale de cămătărie şi contrabandă.

 La sediul I.P.J. Caraş-Severin urmează a fi conduşi trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor şi peste 50 de martori, în vederea audierii şi luării măsurilor legale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

 

Ora 10

Polițiștii Inspectoratului Județean de Politie Caraş-Severin efectuează în acest moment o serie de percheziții, în mai multe locații din municipiul Reșita şi Drobeta Turnu-Severin. Până la această oră, în Reșita au avut loc descinderi la patru locuințe și au fost controlate 4 autoturisme, iar în Drobeta Turnu-Severin, a fost luat la puricat doar un autoturism. Un flagrant a avut loc cu doar câteva minute în urmă şi în capitală, fiind descoperite 250 de grame de aur.

Din primele informații am aflat că bunurile, au fost controlate pentru că există suspiciuni de practicarea cămătăriei, de către proprietarii acestora.Sunt căutate documente, înscrisuri, aur şi alte probe incriminatorii. O parte din suspecți au fost deja duși la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caras-Severin. Și la această oră perchezițiile sunt în plină desfășurare, iar până acum poliția are în vedere patru suspecți. Vom reveni pe parcursul zilei cu mai multe amănunte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts