Prima Pagina / Vest / Paula Seling şi Ovi pentru a doua oară în Finala Eurovision!

Paula Seling şi Ovi pentru a doua oară în Finala Eurovision!

paula seling si oviRomânia s-a calificat în finala Eurovision în urma semifinalei acestui concurs ce a avut loc ieri noapte. Paula Seling și Ovi vor cânta „Miracle” în Marea Finală a concursului, ce are loc la Copenhaga, pe 10 mai.

România, Elveția, Slovenia, Polonia, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda, Austria sunt cele zece țări participante în a doua Semifinală ale căror reprezentanți vor cânta în finala Eurovision de pe 10 mai de la Copenhaga. Acestora li se alătură alți 10 finaliști, ce s-au calificat în această etapă în urma primei semifinale ce a avut loc pe 6 mai. Reprezentanții Rusiei, Ucrainei și Islandei se numără printre cei zece finaliști ai Eurovision 2014 care și-au câștigat un loc în show-ul de pe 10 mai, de la Copenhaga, în urma primei semifinale de marți. În această finală s-au calificat și reprezentanții Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei și Olandei.

Astfel, în finală vor cânta reprezentanții Rusiei, Ucrainei, Islandei, Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei, Olandei, României, Elveției, Sloveniei, Poloniei, Norvegiei, Greciei, Maltei, Belarus, Finlandei, Austriei și țările calificate automat în finală, Danemarca (gazda de anul acesta), Italia, Germania, Marea Britanie, Spania și Germania (cunoscute ca Marele 5 — grupul celor mai mari finanțatori ai evenimentului).

About editor editor

Lasă un răspuns