Rezultatul ploilor abundente în Caraş-Severin

Rezultatul ploilor abundente în Caraş-Severin

Ploile abundente de ieri seară au produs o serie de probleme în judeţul Caraş-Severin. Primarul comunei Bolvaşniţa, Petru Mihăilescu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Semenic’ al judeţului Caraş-Severin că 20 de curţi au fost inundate, iar apa s-a scurs de pe versanţi.

Tot ieri seară, au rămas fără alimentare cu energie electrică mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin, respectiv, Bolvaşniţa, Vârciorova, Valea Timişului şi cartierul Balta Sărată din Caransebeş. Au fost semnalate şi alunecări de stânci pe șoselele dintre Cornereva-Plugova, Berzasca- Svinița și Bigăr-Anina.

Şi drumul naţional 58 B, între municipiul Reşiţa şi oraşul Bocşa, a fost inundat, ieri seara, pe o bandă de circulaţie, pe o porţiune de 60 metri, din cauza scurgerilor de pe versanţi. Zona a fost semnalizată corespunzător de către poliţişti.

În ceea ce priveşte cotele de atenţie, acestea au fost depăşite pe Cerna, la Pecinişca, cu 38 centimetri, pe Nera, la Dalboşeţ, cu opt centimetri, la Doman, cu cinci centimetri, dar şi la Ţerova, cu 15 centimetri. Deocamdată, însă, nu s-au înregistrat probleme majore.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )