Home / Banat / Se întorc yoghinii la Băile Herculane

Se întorc yoghinii la Băile Herculane

-yoghinii-Peste 3.000 de yoghini din ţară şi din străinătate sunt așteptați să sosească astăzi, în Băile Herculane, a declarat primarul Nicuşor Vasilescu.

,,Venirea acestora în staţiunea balneară Băile Herculane permite proprietarilor de hoteluri şi pensiuni să-şi tripleze încasările în perioada de zece zile, cât yoghinii vor rămâne în zonă.  Din câte am înţeles, aceştia vor participa la conferinţe, simpozioane cu tema integrarea în absolut şi la trei spirale pe platoul Coronini. Au obţinut de la noi aprobarea pentru aceste activităţi’, a precizat Nicuşor Vasilescu, pentru Agerpres.

Edilul a mai declarat că nu poate comenta în niciun fel credinţa yoghinilor, dar a apreciat faptul că aceştia vor ‘reanima’ staţiunea cândva perlă a Europei, care pe zi ce trece devine tot mai neatractivă din punct de vedere turistic din cauza lipsei unor politici naţionale de conservare şi dezvoltare a infrastructurii balneare existente.

Sursa foto: www.editie.ro

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns