Politia-la-padure-Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin vor menține ordinea şi liniștea publică, în perioada 30 aprilie – 11 mai, când vor avea loc mai multe evenimente de amploare. Se vor prezenta la post un număr mai mare de polițiști pentru buna desfășurare a mini-vacantei de 1 mai, vor fi prezenți în Băile Herculane, acolo unde va fi organizat Simpozionului Internaţional de Yoga, dar vor menține liniștea şi ordinea publică şi la Festivalul Rocker”s organizat la Gârnic.

Efectivele de poliţie vor fi suplimentate cu peste 200 de poliţişti în fiecare zi, astfel că numărul poliţiştilor se ridică la câteva sute. Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe drumurile ce converg staţiunile turistice, pe drumurile naţionale, în punctele cu risc ridicat de producere a accidentelor şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulației, prevenirii accidentelor rutiere şi ambuteiajelor, iar poliţiştii de la structurile transporturi feroviare vor desfășura acţiuni în zona gărilor pentru a preveni orice încălcare a normelor legale. De asemenea se vor intensifica activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă în zona barurilor, discotecilor sau altor locuri aglomerate.

O atenţie deosebită se va acorda staţiunii turistice Băile Herculane, zonei localităţii Gârnic şi Platoului Ciclova Montană (Ziua Liliacului) unde se preconizează un aflux numeros de persoane. La simpozion vor lua parte yoghini din ţară şi străinătate numărul acestora ridicându-se la câteva mii, participanţi ce vor fi cazaţi la hotelurile şi pensiunile de pe raza localităţii.

Leave a reply