Home / Banat / Strada Ştefan cel Mare din Timişoara închisă de astăzi

Strada Ştefan cel Mare din Timişoara închisă de astăzi

stefan-cel-mareTraficul rutier pe strada Stefan cel Mare, pe tronsonul cuprins intre strada St. O. Iosif si strada 1 Decembrie va fi restricţionat de astăzi, din cauza lucrărilor de reabilitare necesare străzii, au informat reprezentanţii Primăriei Timişoara. Se vor inchide complet, urmatoarele străzi:
– Str. St. O. Iosif cu str. Gloriei;
– Str. Stefan cel Mare cu str. Gloriei
– Str. Stefan cel Mare cu str. Eroilor de la Tisa
Se va mentine relatia str. St. O. Iosif – str. Stefan cel Mare pe o banda de circulatie pe sens.

„Intersectiile str. Asachi cu str. Stefan cel Mare , str. Cronicar I. Neculce cu str. Stefan cel Mare, str. Cermena cu str. Stefan cel Mare se pot realiza numai cu relatia de dreapta”, au transmis reprezentantii Directiei Tehnice din cadrul Primariei Timisoara. Pentru a evita blocajele din trafic, oficialii din Primarie le recomanda soferilor sa circule pe trasee alternative.Pentru asigurarea fluentei traficului pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, pe tronsonul curpins intre Al. F.C. Ripensia – str. Cluj, se va institui sens unic in directia Al. F.C. Ripensia – str. Cluj. Bulevardul Eroilor de la Tisa ramane dublu sens pe tronsonul cuprins intre str. Guttenberg – Al. F.C. Ripensia.

Pe durata desfasurarii lucrarilor de reabilitare ale strazii Stefan cel Mare, de astăzi se intrerupe si circulatia tramvaielor pe tronsonul dintre Piata Traian si Piata Banatul. In perioada lucrărilor vor fi deviate liniile de tramvai 4, 5, 6 si linia de autobuz 21.

Proiectul de reabilitare al străzii Ștefan cel Mare are o valoare de aproape 25 de milioane de lei, din care aproape 20 de milioane de lei reprezinta fonduri europene nerambursabile.

Sursa foto: www.debanat.ro

About editor editor

Check Also

ANUNȚ organizare „Concurs de Desen” și „Ziua Porților Deschise” cu ocazia Zilei Societății AQUACARAȘ SA

Lasă un răspuns