Home / Banat / Vizita Primăriei Reșița în Cehia

Vizita Primăriei Reșița în Cehia

cehia2La invitația ambasadorului României în Republica Cehia – Daniela Gâtman, o delegație din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, condusă de primarul municipiului Mihai Stepanescu, şi un reprezentant al Universității Eftimie Murgu din municipiu au efectuat recent o deplasare în Cehia.

În cadrul acestei vizite au avut loc o serie de întâlniri cu reprezentanți ai administrațiilor locale şi regionale, în vederea conturării unor relații de cooperare cu orașe din state membre ale Uniunii Europene, unul dintre acestea fiind Liberec. Aceste întâlniri au fost posibile datorită legăturilor stabilite, la iniţiativa primarului Mihai Stepanescu, la finalul anului trecut, de maestrul Ştefan Popa Popa’s, cetăţean de onoare al municipiului Reşiţa, prin intermediul ambasadelor. Pe baza acestor relaţii Primăria Municipiului Reşiţa a creat premisele cooperării între oraşe din Cehia şi alte municipii din România precum Caransebeş şi Drobeta Turnu-Severin.

În urma discuţiilor purtate cu autorităţile oraşului Liberec, a fost lansată invitația de a vizita municipiul Reșita, în luna iunie, cu ocazia manifestării cultural-artistice “Zilele Reșiței”, în luna august fiind programată o vizită oficială.

About editor editor

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns