trenNumărul poliţiştilor care acţionează în zona gărilor şi a triajelor CFR a fost suplimentat, informează Poliţia Română, miercuri, printr-un comunicat de presă.

În prezent, 1.000 de poliţişti de la transporturi şi ordine publică acţionează în zona a 97 de staţii de cale ferată unde au fost semnalate 220 de trenuri oprite.

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, mai relevă sursa citată.

Aproximativ 600 de trenuri de călători şi 300 de trenuri de marfă nu au circulat miercuri, între orele 7:00 şi 9:00, la nivelul ţării, după ce angajaţii CFR – Mişcare Comercial şi-au întrerupt în mod voluntar activitatea, fiind nemulţumiţi de nivelul salarizării şi de condiţiile de muncă.

‘În urma întreruperii de activitate a angajaţilor de la Mişcare Comercial, aproximativ 600 de trenuri de călători şi 300 de trenuri de marfă nu circulă miercuri, între orele 7:00 şi 9:00, la nivelul ţării. Oamenii sunt nemulţumiţi în principal de nivelul salarizării şi de condiţiile de muncă. Cei care au întrerupt activitatea sunt operatorii şi impegaţii’, a declarat miercuri dimineaţă,  preşedintele Federaţiei Mişcare Comercial, Gheorghe Frăţică, care a precizat că acţiunea sindicaliştilor se încheie în jurul orei 9:00. AGERPRES

Leave a reply