Tineri – Sărbători Pascale – Iepurași sexy – muzică de club și distracție de sărbătoare și în Reșița

Tineri – Sărbători Pascale – Iepurași sexy – muzică de club și distracție de sărbătoare și în Reșița

club BambooDupă o perioadă de 40 de zile de post, care nu este doar cel mai lung şi mai important,  dar şi cel mai aspru dintre cele patru posturi de durată ale Bisericii Ortodoxe, creștinătatea sărbătorește Învierea Domnului.

Dacă până după miezul nopții creștinii participă la slujbele de Înviere, organizate în toate colțurile țării, imediat după ora unu,două, dimineața se dă stratul la distracție pentru tinerii petrecăreți. Astfel cluburile își deschid, ca în fiecare an, porțile și îi întâmpină pe tineri cu muzică de calitate și animatoare cât mai sexi, totul îmbrăcat într-o atmosferă de sărbătoare.

Nici Clubul BAMBOO din Reșița nu a uitat de tinerii orașului și îi învită pe aceștia la câteva zile de distracție. Startul petrecerilor s-a dat chiar de ieri seară, alături de Iepurașii Sexy, unde invitat special a fost Dj Victor Diaz.  În această noapte, după miezul nopții DJ Dark și Anastasia Sandu vor încinge atmosfera din club, iar duminică noaptea Dj Westman va mixa la butoane în cadrul evenimentului EASTER PARTY.

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )