Home / Caraş-Severin / ANCOM suspendă 49 de operatori pentru neîndeplinirea unor obligații

ANCOM suspendă 49 de operatori pentru neîndeplinirea unor obligații

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii a suspendat, pentru o perioada de 60 de zile, activitatea a 49 de furnizori de comunicatii electronice care nu si-au indeplinit obligatiile de transmitere a datelor statistice, aferente primului semestru al anului 2013.

După expirarea termenului limită de transmitere a datelor statistice aferente primului semestru al anului 2013, în luna februarie ANCOM a comunicat decizii de suspendare către 187 de furnizori de comunicații electronice pentru nerespectarea obligațiilor legale cu privire la transmiterea acestora. Prin aceste decizii furnizorilor li s-a acordat un termen de 45 de zile pentru a-și îndeplini obligațiile, urmând ca după această perioadă să intre in vigoare decizia de suspendare a dreptului de a furniza rețele sau servicii de comunicații.

49 dintre furnizorii cărora li s-au transmis decizii de suspendare a serviciilor au intrat în perioada de suspendare temporară a activității. Suspendarea va înceta in momentul în care își vor îndeplini obligația de lucru. În cazul în care nici după scurgerea acestui termen nu vor fi raportate datele, Autoritatea va emite o decizie definitiva de retragere a dreptului de muncă.Conform Registrului Public al Furnizorilor de Retele sau de Servicii de Comunicatii Electronice, in Romania functioneaza in prezent 1.473 de furnizori autorizati de retele sau de servicii de comunicatii electronice.

About editor editor

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ ÎN OȚELU ROȘU

ANUNȚ OPRIRE APĂ ÎN OȚELU ROȘU -05.08.2022-str. 1 Decembrie 1918-interval orar 08:30-12:00 În vederea eliminării …

Lasă un răspuns