Home / Banat / Neatenția costă…

Neatenția costă…

Curenţii și vântul au fost cauza trecerii ilegale a frontierei de stat  a unei ambarcațiuni condusă de două persoane sârbe. Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Moldova Veche au observat ambarcațiunea sârbească, cu două persoane, care a trecut ilegal frontiera de stat (s-au deplasat din apele teritoriele sârbeşti în apele teritoriale româneşti), desfășurând activități de pescuit comercial.

Din relatările şi explicațiile acestora, coroborat cu înregistrarea video a rezultat că cele două persoane, care pescuiau nu și-au dat seama că din cauza curenților și a vântului au intrat în apele teritoriale românești, la aproximativ 100 de metri de mal. Bunurile: o barcă  în valoare de 1500  lei, 1 motor  în valoare de 1500 lei şi 19 kg peşte au fost reținute în vederea confiscării.

Celor două persoane li s-a întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de intrarea în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, nedeţinerea licenţei/autorizaţiei de pescuit pentru nave şi ambarcaţiuni, deţinerea fără documente legale a peștelui şi folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns