Home / Banat / Drept la replică

Drept la replică

În urma atacurilor din ultima ședință a Consiliului Județean Caraș Severin,  consilierii județeni ai Partidului Social Democrat au ținut să-și precizeze poziția. Astfel liderul de grup al consilierilor județeni PSD, Ion Spânu a declarat într-un comunicat de presă:

,,Nu aveam de gând să comentez cele întâmplate în plenul Consiliului Județean Caraș-Severin, când pentru cei care nu știu, în calitatea mea de consilier județean am cerut lămuriri în legătură cu un proiect de Hotărâre de Consiliu Județean, referitor la finanțarea echipei de handbal HCM Caras-Severin, cerere care a stârnit o stare de nervozitate nejustificata din partea președintelui Sorin Frunzăverde.

“Dl Ministru”, care a călărit acest județ aproximativ 20 de ani și a reușit marea performanță să-l aducă pe ultimul loc într-un clasament al județelor pe țară la toate capitolele, nu este obișnuit să i se pună întrebări la care nu are răspunsuri și ca atare a ordonat biroului de presa al PNL sa dea un comunicat, într-un limbaj care este caracteristic partidului din care provine (PD) si al mentorului sau politic Traian Basescu.

Cu un tupeu fără de margini, care de altfel este caracteristic tuturor celor care isi au rădăcinile în PD, “Dl.Ministru’’ Frunzăverde (cum ii place sa i te adresezi) se lauda cum a reușit să mărească pensiile și salariile, când toată lumea stie ca în perioada în care s-au tăiat, Dumnealui era Primvicepresedinte al PD-L-ului ,partid de guvernământ condus atunci de Prim Ministrul de trista amintire Emil Boc. Vreau sa-i reamintesc D-lui Frunzăverde, ca în perioadele în care a fost ministru,mai ales la turism si la mediu, nu a facut absolut nimic pentru acest judet.

Turismul, despre care tot amintește că vrea sa-l dezvolte a rămas la stadiul din 1989, poate și mai rău iar problemele de mediu cu care se confrunta județul nostru sunt deosebite.

“Dl Ministru”, se laudă ca a fost ales în 2012 în funcția de președinte al Consiliului Județean Caras-Severin cu peste 71000 de voturi. Vreau să-i  aduc aminte, poate a uitat, că dacă nu se înscria în PNL înainte de alegerile locale din 2012 și nu avea sprijinul PSD si PNL,  acum … era istorie.

În comunicatul de presă se face referire la regiunea istorică în care m-am născut ca ultim argument în punerea mea la punct, lucru care îmi aduce aminte de practici de trista amintire din anii “30-40’’ când locul de naștere, rasa si religia erau criterii de evaluare făcute de partide cu o anumita orientare. Prin astfel de comunicate abjecte, opinia publica își poate da seama de “spiritul European” și “tolerant” de care dă dovada.

PS. Adevăratul semnatar al asa zisului comunicat de presa PNL este Frunzaverde Sorin, care se ascunde in spatele nefericitului Iova.

Publicitate

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns