Home / Banat / Se tot confiscă țigări de contrabandă

Se tot confiscă țigări de contrabandă

tigari ascunseAproape 1000 de pachete de țigări de contrabandă au fost confiscate, zilele trecute, de polițiștii de frontieră cărăşeni.  Este vorba mai exact de 993 pachete de ţigări de contrabandă  diferite mărci, de provenienţă sârbească, confiscate în urma unei acțiuni care a avut ca scop depistarea unor cetăţeni români suspectați că desfășoară activităţi de colectare, transport şi comercializare a țigărilor provenite şi destinate contrabandei.

Țigările  erau ascunse de către cetăţenii români în diverse locuri: rezervorul maşinii, sub preşul maşinii, lipite cu bandă adezivă pe corp sau în bagajele personale. În cursul acestei săptămâni polițiștii de frontieră au întocmit 9 dosare penale, iar lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş au reţinut un autoturism marca Dacia, în rezervorul căruia  a fost descoperită ascunsă cantitatea de 70 pachete ţigări din Serbia. Întreaga cantitate  (în valoare aproximativă de 11.576 lei) a fost ridicată în vederea confiscării.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns